Λογιστικό γραφείο Ορφανός

Λογιστικό γραφείο Ορφανός

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το Λογιστήριο της εταιρείας στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στην Αγιάσο και στην πόλη της Μυτιλήνης Ερμού 217. Στους συγκεκριμένους χώρους απασχολείται όλο το προσωπικό υποστήριξης πελατών και το Back Office για την άμεση υποστήριξη των στελεχών μας.

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι συμπεριλαμβάνουν σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και αποτελούν ένα πρωτοποριακό χώρο οικονομικής υποστήριξης και ενημέρωσης.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αγροτών και ιδιωτών για την διασφάλιση της στρατηγικά επιτυχούς και κερδοφόρας πορεία τους.

Το πλήθος των εξειδικευμένων στελεχών μας επιτρέπει την ορθολογική, άρα και αποτελεσματική, κατανομή των εργασιών, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Ταυτόχρονα, κάθε πελάτης μας έχει το δικό του άνθρωπο που τον εκπροσωπεί στην επιχείρησή μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΟΡΑΜΑ & ΑΞΙΕΣ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Η φιλοσοφία μας προσδιορίζεται από τις αξίες μας και αποκτά πρακτική εφαρμογή κάθε μέρα μέσα από τον τρόπο με τον οποίο ενεργούμε ως οικογένεια. Η πηγή της δύναμής μας η στενή συνεργασία μεταξύ αποδοτικών ομάδων και η παροχή ασφάλειας, κατάλληλης οργάνωσης και προγραμματισμού. Το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο.

Γιαυτό και αφιερώνουμε πολύ χρόνο στο να μοιραζόμαστε και συζητάμε τα θέματα που μας απασχολούν και απασχολούν και τους πελάτες μας. Διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον εργασίας συνεργατικό, με οριζόντιο τρόπο management αλλά με υψηλό κώδικα ηθικής και αξιών.

Θεμελιώνουμε την επιτυχία μας στην επιλογή των συνεργατών μας.

Οι άνθρωποι και οι συνεργάτες της ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, είναι όλοι τους , εξαιρετικοί άνθρωποι, με υψηλή εσωτερική ποιότητα, ενσυναίσθηση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι.

Πίστη μας είναι ότι ο άνθρωπος αναβαθμίζεται όταν βάλει στο “Εγώ” και το “Εμείς”.

Πιστοποιήσεις

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Δεν θα μπορούσε από τη φιλοσοφία μας να απουσιάζει η κοινωνική ευαισθησία προς τον πολίτη και στις κοινωνικές ομάδες.

Στα πλαίσια αυτά για κάθε άνεργο, άπορο, ή άτομο με αναπηρία, υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση και διαφορετική τιμολογιακή πολιτική. Δωρεάν τήρηση λογιστικών Βιβλίων σε άτομα Α.Μ.Ε.Α., καθώς και σε αποφυλακισθέντα άτομα, που αποφάσισαν να ιδρύσουν την δική τους επιχείρηση, παρέχουμε δωρεάν τήρηση των λογιστικών βιβλίων της νεοσύστατης επιχείρησης τους, κατά τους πρώτους έξη (6) μήνες λειτουργίας της. Επί πλέον η Οικονομοτεχνική Λέσβου στηρίζει δωρεάν φορολογικά πλήθος σωματείων συλλόγων και Ιερών Ναών.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΚΤΙΣΤΗΣ ΚΩΜΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ”

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΕΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΙΠΠΕΙΟΥ

ΙΠΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤ. ΦΥΣΙΟΛ. ΣΥΛΛ. ΜΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ “Ο ΣΑΤΥΡΟΣ”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ BΑΡΕΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ Ν. ΛΕΣΒΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΕΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ ” Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ”

ΣΩΜΑΤΕΙΟ “ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ’

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΣΒΟΥ